Новини компаній

Особливості роботи з Bolt

19 March 2021, 18:13

Любителям проводити час за кермом робота водієм таксі точно буде до душі. Тим паче, що заробіток може бути доволі непоганим. Але потрібно вибрати сервіс, який добре зарекомендував себе на ринку.

Чому популярний Bolt

Сервіс з’явився в нашій країні відносно недавно, але має популярність серед багатьох клієнтів, отже, проблем із заробітком не буде. Простоїв практично немає, а схема розподілу замовлень довела свою ефективність. Партнери «Болт» мають можливість заробляти значно більше, аніж водії в інших компаніях.

Дохід доступно підвищити кількома способами. Наприклад, можна їздити в час пік, оскільки в такий період розцінки підвищені. Особливі тарифи застосовуються в тому випадку, коли доводиться працювати на завантажених дорогах.

Для тих, хто особливо активно трудиться, передбачені бонуси. Відбувається нарахування премій, якщо за місяць виконано певну кількість поїздок.

Робота водієм в Харкові буде безпечною, оскільки компанія дбає про захист від недобросовісних пасажирів. Якщо клієнта потрібно очікувати в місці посадки більше ніж три хвилини, то з четвертої буде нараховуватися плата за простій.

Передбачені й інші види доплат. Вони застосовуються в тому випадку, якщо клієнт скасував замовлення через 2 хвилини після прибуття до місця посадки. Таким чином сервіс компенсує водію «холосту поїздку».

Цікаво, що можна брати заявку ще до закінчення виконання попередньої. Завдяки такому підходу можна правильно розподілити робочий час, аби було мінімум простоїв.

Особливості співпраці з Bolt

Партнерам компанії пропонується самостійно регулювати умови праці. Водії мають можливість:

  • вибирати, коли починається та закінчується робоча зміна. Нема потреби розпочинати працювати в чітко визначений час. При необхідності можна відлучитись посеред робочого дня, аби зайнятися особистими справами. Кожен сам визначає, коли брати вихідні;
  • контролювати робоче навантаження. Водій сам вирішує, скільки замовлень він бере. Не треба виконувати план, який ставиться на тиждень чи місяць. До того ж немає потреби звітувати керівництву;
  • вибирати форму зайнятості. Робота в таксі може бути як основною, так і додатковою;
  • достатньо добре заробляти. Водії здатні отримувати дохід до декількох десятків тисяч гривень. Виплати проводяться раз на тиждень. Можна отримати пасивний прибуток, якщо брендувати свою машину.

Завдяки таким лояльним умовам багато водіїв надають перевагу «Болт», а не іншим компаніям.

Почати співпрацю достатньо просто. Найважливіше – мати досвід водіння. Необов’язково використовувати для роботи власне авто – машину можна орендувати.

Важливі нюанси

Для того, щоб робота приносила не лише дохід, а й задоволення, потрібно володіти певними рисами характеру.

Деяким клієнтам хочеться поговорити під час поїздки, тому варто вміти підтримати розмову. Це зробить поїздку комфортнішою.

Не слід забувати, що клієнту надається послуга. Відповідно, необхідно дотримуватися норм етикету, незважаючи на поведінку пасажира.

Акуратність – ще одна важлива риса. Вигляд водія, як і самої автівки, може багато про що розповісти. Машина повинна бути не лише справною, а й чистою.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі