Здоров'я

На території однієї з громад Житомирської області посилили карантин: на вихідних працюватимуть лише аптеки та автозаправки

20 March 2021, 11:57

Через погіршення епідемічної ситуації щодо поширення коронавірусу в Ємільчинській громаді Житомирської області встановили додаткові обмежувальні заходи і заборонили роботу торгівельних закладів на вихідних. Таке рішення прийняли 19 березня на позачерговому засіданні селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляють на сторінці селищної ради в мережі Facebook.

«Встановити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи в доповнення до діючих обмежень, встановлених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки. А саме: ЗАБОРОНИТИ:

У вихідні дні від 00 год. 00 хв. суботи 27. 03.2021 року до 09 год00 хв. понеділка наступаючого за вихідними днями на території Ємільчинської громади роботу торгівельних закладів незалежно від форм власності, крім аптек і автозаправних станцій. У робочі дні, починаючи з 22.03.2021 року, роботу закладів торгівлі, крім аптек і автозаправних станції, дозволити до 20.00. Термін – до стабілізації епідемічної ситуації на території громади…», – йдеться у повідомленні.

Скріншот з допису зроблений 20 березня

Нагадаємо, цього ж дня у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації у Бердичеві заборонили роботу усіх ринків, до школи ходитимуть лише учні 1 і 2 класів, але їдальні не працюватимуть.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 20:00 год 20 березня за минулу добу в Житомирській області зареєстровано 1082 нових лабораторно підтверджених випадки коронавірусної хвороби. Від ускладнень за добу померли 13 пацієнтів, троє з яких з Ємільчинського району.

Житомир.info

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 19 березня за добу в Житомирській області діагностували 913 випадків коронавірусу, померли 19 пацієнтів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин коронавірус Ємільчине заборона торгівельні заклади  
Матеріали по темі