Події

У Житомирській області четверту добу шукають зниклого підлітка, вже залучили водолазів

22 March 2021, 10:43

Поліція, рідні та місцеві жителіз 19 березня шукають 17-річного Івана Мисливого з Радомишля. Хлопець пішов відпочивати з друзями та не повернувся додому. До пошуків долучили водолазів, припускають, що він міг потонути в річці.

Про це 22 березня під час брифінгу розповів начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

Поліцейські з’ясували, що хлопець відпочивав у колі знайомих у центрі міста. Востаннє Івана бачили його друзі після півночі неподалік місця проживання, куди хлопця підвіз знайомий, аби він швидше дістався додому. У цьому ж автомобілі юнак випадково залишив свій мобільний телефон. Гаджет поліцейські вилучили, водія та друзів опитали. Уже кілька діб поліцейські, кінологи зі службово-розшуковими собаками, рятувальники, лісівники та місцеві жителі прочісують територію у радіусі 10 км від місця, де востаннє бачили зниклого юнака. Оглядають прибережну смугу річки Мики та очеретяні зарості, хати- пустки та чагарники, відкачали воду з двох копанок.

«Зі слів водія, який в ту ніч підвозив хлопця, він вийшов у напрямку дому. Продовжуються пошуки, сьогодні будуть залучені водолази, щоб перевірити річку. Він проживає з тіткою та бабусею, їхні будинки були поруч. Хлопець - студент київського коледжу», – розповів Юрій Олійник.


Відповідаючи на питання журналістів, начальник ГУНП уточнив, що головна версія, що хлопець міг потонути у воді, адже його маршрут пролягав вздовж річки.

О 14.00 год 22 березня стало відомо, що тіло хлопця знайшли в очереті в ставку, неподалік місця зникнення.

Як повідомляв Житомир.info, з 19 березня поліція та рідні розшукували неповнолітнього Івана Мисливого з Радомишля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радомишль неповнолітній розшук поліція. 
Матеріали по темі