Події

Уночі в Коростишеві Volkswagen зачепив Chevrolet і влетів під вантажівку: загинули двоє чоловіків і 16-річна дівчина

22 March 2021, 11:16

У ніч на 22 березня у Коростишеві сталася смертельна ДТП: Volkswagen зачепив Chevrolet і влетів під вантажівку. У Volkswagen їхала компанія молодих людей. У наслідок ДТП загинули двоє чоловіків, 20 та 21 років, та 16-річна дівчина, ще один пасажир цієї автівки отримав травми.

Про це 22 березня повідомили на брифінгу в ГУНП в Житомирській області.

«22 березня близько 1 години ночі водій автомобіля Volkswagen Passat 20-річний місцевий житель, рухаючись вулицею Київською у місті Коростишеві на значній швидкості намагався здійснити випередження попутного автомобіля Chevrolet Aveo по правій смузі руху. Після бокового зіткнення із ним некерований Volkswagen Passat винесло до відбійника, де легковик влетів під автопоїзд DAF із напівпричепом», - повідомили в поліції.


Унаслідок вказаної ДТП водій Volkswagen Passat та двоє його пасажирів: 21-річний чоловік та 16-річна дівчина, усі жителі Коростишева, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Третього 21-річного пасажира цієї ж автівки з тілесними ушкодженнями госпіталізованого до лікарні. У нього, за результатами медичного обстеження, зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 1,99 проміле. Визначення стану, в якому знаходились загиблі водій і пасажири, наразі триває.

За даними поліції, інші учасники ДТП, водій і пасажир автомобіля Chevrolet Aveo та керманич вантажівки, попередньо, не постраждали. Їх автомобілі отримали механічні пошкодження.

Усі обставини та причини, які призвели до трагічної ДТП, поліцейські встановлюють в рамках розпочатого за ч. 2 ст. 286 кримінального провадження.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі Виступовичі-Могилів-Подільський поблизу Бердичева 20 березня 2021 вантажівка виїхала на зустрічну смугу та врізалась в легковик Renault.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростишів ДТП загиблий  
Матеріали по темі