Влада

НАЗК направило до суду 26 протоколів про конфлікт інтересів колишнього в.о. начальника ГУ ДПС в Житомирській області

22 March 2021, 15:27

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) за минулий тиждень склало та направило до суду 75 адміністративних протоколів.

Про це 22 березня 2021 року повідомила пресслужба Нацагентства.

Зокрема, за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів складено та направлено до суду 67 протоколів щодо семи осіб, серед яких – Володимир Луговський, колишній в. о. начальника Головного управління Державної податкової служби в Житомирській області (26 протоколів).

Зазначимо, що Володимир Луговський зараз працює заступником начальника ГУ ДПС у Київській області. на роботу в київське управління Луговський перейшов в 2020 році: в січні поточного року він подавав декларацію кандидата на посаду заступника начальника ГУ ДПС у Київській області, вказуючи два основних місця роботи, де отримував зарплату в 2020 році – ГУ ДПС у Житомирській області (100 тис. 253 грн зарплати) та ГУ ДПС у Київській області (293 тис. 207 грн зарплати).


Скріншот з біографії Луговського на сайті ГУ ДПС у Київській області

Як повідомляв Житомир.info, Володимир Луговський був призначений керівником Житомирської ОДПІ 16 березня 2016 року. До цього він працював начальником ДПІ у Києво-Святошинському районі ГУ ДФС у Київської області. З жовтня 2017 року Луговський займав посаду заступник начальника ГУ ДФС – начальник Житомирського управління ГУ ДФС у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НАЗК Луговський ДПС податкова протокол конфлікт інтересів  
Матеріали по темі