Події

У Житомирській області 22-річний чоловік посварився з односельцем під час застілля та ножем порізав йому груди і шию

22 March 2021, 16:57

У селі Сліпчиці Житомирського району (раніше – Черняхівський) Житомирської області застілля двох молодих чоловіків 19 березня продовжилося розбірками на вулиці: один потрапив до лікарні з ножовими пораненнями.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Уночі 19 березня до лікарні з ножовими пораненнями потрапив житель с. Сліпчиці. Поліцейські встановили причетність 22-річного односельця потерпілого до завдання йому тілесних ушкоджень. Наразі за вказаним фактом ведеться слідство», – йдеться у повідомленні.

19 березня близько 3:30 до поліції надійшло повідомлення про ушпиталення до Черняхівської лікарні 34-річного жителя місцевої територіальної громади з проникаючими пораненнями грудної клітини та ранами шиї. Чоловікові провели термінове оперативне втручання.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці провели низку першочергових заходів, вилучили речові докази та зібрали інформацію про обставини події.

Попередньо, напередодні поранений запросив 22-річного односельця додому на застілля. Під час вживання спиртного між чоловіками розгорівся конфлікт. Для вирішення спору вони вийшли на вулицю, де гість завдав господарю удари ножем.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Відповідно до чинного законодавства таке діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2021 року в квартирі житомирської багатоповерхівки під час застілля 25-річний чоловік до смерті побив 40-річного колегу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення ГУНП поліція ніж конфлікт Черняхівський район  
Матеріали по темі