Події

Тіло знайшли водолази на дні в очереті: у поліції розповіли подробиці загибелі неповнолітнього з Житомирської області

23 March 2021, 10:55

17-річний Іван Мисливий з Радомишля Житомирської області тіло якого після чотирьох діб пошуків знайшли у ставку, помер внаслідок утоплення. Тіло на дні водойми знайшли водолази і підняли на поверхню.

Про це 23 березня у коментарі Житомир.info розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

«Для встановлення місця перебування хлопця були залучені водолази обласної аварійно-рятувальної служби, які і виявили його тіло у прибережній смузі, але достатньо далеко від берега у місцині, де очерет заходить далеко у воду. Тіло хлопця підняли з дна та транспортували до берега. На даний час призначено судово-медичну експертизу. За висновками експертів смерть хлопця настала в результаті утоплення. Тілесних ушкоджень, які б свідчили про його побиття, або інші насильницькі дії, на тілі юнака не виявлено. За свідченнями відібраними під час пошуків хлопця, увечері 18 березня вони розпивали у кількох компаніях алкоголь. Тому, найймовірніше, що хлопець перебував у стані сп’яніння», – зазначила Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, Іван Мисливий 19 березня не повернувся додому після відпочинку з друзями. Востаннє його бачили друзі після півночі неподалік місця проживання, куди хлопця підвіз знайомий, аби він швидше дістався додому. Хлопця шукали працівники поліції, рятувальники та місцеві жителі, до пошуків залучили водолазів. Тіло підлітка на водоймі знайшли 22 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водолази утоплення Радомишль неповнолітній  
Матеріали по темі