Новини компаній

Як помити кухню від жиру і бруду: прості поради

24 March 2021, 09:47

Під час приготування їжі поверхня плити забруднюється, в духовій шафі або мікрохвильовій печі залишаються жирні плями і пригорілий бруд. У такій ситуації мило, паперові рушники та різні ганчірки рятують не завжди. Для наведення чистоти існують різні засоби. А якщо у вас немає достатньої кількості часу для якісного генерального прибирання квартири, компанія «Ніка Тайм» готова вступити у війну з забрудненнями на вашій кухні. Замовити послугу можна за посиланням: https://gryazee.net/uk/generalnaya-uborka-kvartir/.

Які засоби допомагають відмити кухню

Для клінінгу кухні домогосподарки використовують різні методи. Засоби бувають:

  1. Народні. У прибиранні використовуються компоненти, які застосовували наші предки ще до появи різної хімії для чищення.
  2. Побутова хімія. Завдяки інноваційним технологіям на полицях магазинів можна зустріти велику різноманітність різної «хімії» для прибирання, сюди ж відноситься і еко-продукція на основі рослинних компонентів і мінералів.

Ваш вибір визначає те, якого способу життя ви дотримуєтеся.

До народних засобів відносять:

  • оцтову кислоту або розчин;
  • соду;
  • спирт;
  • господарське мило.

Також використовують гірчицю і розпушувач для видалення плям, і ефірні масла, щоб ліквідувати неприємні запахи. Всі органічні засоби безпечні, але багато хто воліє використовувати побутову хімію. Сьогодні виробники готові запропонувати величезний асортимент на вибір. Лужні і кислотні, а також багато інших продуктів для прибирання, які можна оформити замовленням.

Але використання хімії призводить до алергій і пошкоджень при необережному або неправильному використанні. В Одесі компанія «Ніка Тайм» із задоволенням проведе клінінг вашого будинку. Особливо вигідно це тим, хто не готовий втрачати ні хвилини на прибирання.

Наші миючі та чистячі засоби створені на основі екологічних і мінеральних компонентів, а значить, нешкідливі для людини. Професійні послуги надають клінери, які здатні наповнити ваш будинок свіжістю.

Позбавлення від жиру на поверхнях

Найскладніше в прибиранні кухні — це поверхні. Столи, стільниці, меблі, плита, раковина, гарнітур. Все це потребує щоденного догляду. Найкраще використовувати народні або щадні хімічні засоби. Це пов'язано з тим, що лакувальні або барвисті покриття легко роз'їдаються кислотами і лугами, якщо ви залишите засіб хоч на хвилину довше покладеного.

Один з кращих і перевірених компонентів в боротьбі з жиром — сода. Вона добре очищає і знезаражує, а також покращує властивості деяких засобів, якщо використовувати в сукупності з ними. Для гарнітура і меблів добре підійде суміш соди з рослинним маслом, а також для миття стелі, дерев'яних виробів і столових приборів. Остаточний легкий шар масла створює водну захисну плівку і зберігає виробу термін служби.

Кахель і дерев'яні поверхні найкраще чистити сумішшю з глини і оцту. Цей розчин дбайливо видаляє бруд, залишаючи за собою чистоту. Однак варто пам'ятати, що застосовуючи оцтові розчини, з дерев'яними поверхнями слід бути обережними.

Також нашатирний спирт хороший не тільки в медичних цілях, але і для боротьби з жиром. Він проникає в жировий прошарок і висушує її. Однак варто пам'ятати, що все розчини слід ретельно змивати водою і витирати насухо серветкою. Якщо вам не вистачає часу на прибирання, «Ніка Тайм» надає ряд послуг по клінінговим робіт.

Рекомендації

Крім різних мийних засобів, необхідно використовувати різні матеріали:

  • ганчірки;
  • губки;
  • щітки;
  • серветки;
  • паперові рушники.

Щоб уникнути пошкодження поверхонь, намагайтеся використовувати більш м'який інвентар. Чистячі засоби найкраще тестувати перед початком збирання. Також застої жиру дуже складно видаляти, тому краще робити це відразу. Під час прибирань рекомендується використовувати нові ганчірки і губки, так як старі засмальцьовані, і можуть тільки все зіпсувати. Після закінчення прибирання потрібно як слід начисто протерти всі поверхні паперовими рушниками.

А найкраще звернутися в нашу клінінгову службу, де фахівці допоможуть впоратися з усіма видами забруднень навіть у самих важкодоступних місцях. Наша організація розташовується за адресою: м Одеса, вул. Комарова, 12. З «Ніка Тайм» будинок стає чистішим.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кухня клінінг прибирання  
Матеріали по темі