Політика

Сесія Житомирської міської ради почалася з представлення 42-го депутата

25 March 2021, 09:36

Олександр Шевчук через п’ять місяців після обрання став депутатом Житомирської міської ради.

На початку чергової сесії міськради 25 березня про обрання Шевчука депутатом повідомила голова Житомирської міської ТВК Оксана Плис, після чого депутат взяв слово.

«Хочу перепросити у житомирян, що значно пізніше, ніж мої колеги, приступаю до виконання депутатських обов’язків, але переконаний в тому, що активно долучуся до розвитку нашої громади. І хочу щиро усім подякувати за підтримку під час мого лікування, завдяки цій підтримці я зміг перебороти хворобу і повернутися до життя», - сказав Олександр Шевчук.

Після цього він підписав присягу депутата та отримав посвідчення і депутатський значок.

Олександр Шевчук став членом фракції партії «Слуга народу», від якої був обраний до міської ради.

Зазначимо, що в декларації Шевчука за 2020 рік вказана зарплата за рік в КП «Об'єднана дирекція кінотеатрів міста» 158 тис. 784 грн, де він працює директором, зарплата за сумісництвом в державному університеті «Житомирська політехніка» 17 тис. 256 грн (асистент кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування) та 320 тис. грн матеріальної допомоги від департаменту соціальної політики Житомирської міської ради.

Нагадаємо, за результатами місцевих виборів, які проходили 25 жовтня 2020 року, до Житомирської міської ради пройшли 6 партій, «Слуга народу» отримала 7 мандатів. На першій сесії Житомирської міської ради восьмого скликання 3 грудня повідомили, що Олександр Шевчук відсутній через хворобу.

Як повідомляв Житомир.info, у порядку денному чергової сесії Житомирської міської ради, запланованої на 25 березня 2021 року, було 82 питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада депутат Шевчук  
Матеріали по темі