Події

На заводі у Житомирській області загинув 28-річний працівник, який упав у резервуар для змішування компонентів будматеріалів

25 March 2021, 10:17

У Новоград-Волинському районі Житомирської області на місцевому підприємстві 24 березня загинув молодий чоловік.

Про це повідомляє сайт 04141.

«У Новоград-Волинському районі 27-річний працівник з Новограда-Волинського загинув страшною смертю після того, як він потрапив до резервуару для заготівлі маси для виготовлення плитки. Після цього хлопця буквально перемолола спеціальна установка», – йдеться у публікації.

Зазначено, що трагічний випадок стався вранці 24 березня в селі Чижівка, де знаходиться завод з виробництва санітарної кераміки «Церсаніт».

«Після виявлення відсутності хлопця в резервуарі виявили залишки його взуття та елементи тіла. Їх вилучення ускладнюється тим, що маса з часом загусає. На місці події з самого ранку працюють слідчі поліції та інші контролюючі органи», – пише видання.

Керівництво ТОВ «Церсаніт-Інвест» обіцяє допомогу сім’ї загиблого.

«Такий нещасний випадок дійсно був. Відразу викликали поліцію, зараз вона веде розслідування. Це для усіх нас дуже велике потрясіння. Зараз будемо робити все, щоб максимально допомогти сім’ї загиблого. Я безпосередньо сам буду цим займатися. Зараз там важкі обставини. Компанія зробить усе, щоби допомогти», – зазначив директор з персоналу ТОВ «Церсаніт-Інвест» Артур Марцис у коментарі Житомир.info.

На підприємстві також уточнили, що чоловік працював тут більше двох років.

За фактом загибелі людини поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Триває з'ясування усіх обставин. Також у поліції зазначають, що загиблому було 28 років.

«На заводі у м. Новограді-Волинському у ході виконання робіт загинув 28-річний працівник, житель Звягельщини. Попередньо, чоловік потрапив у резервуар для змішування компонентів будматеріалів. Тілесні ушкодження, отримані чоловіком, виявились несумісними з життям», – інформує пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 8 вересня 2020 року на м’ясокомбінаті у Житомирі загинув працівник, на якого впала металева конструкція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський район загибель нещасний випадок виробництво  
Матеріали по темі