Місто

Депутати проголосували за об’єднання двох житомирських ДЮСШ і пояснили, що буде з приміщенням на Домбровського

25 March 2021, 10:23

Депутати проголосували за об’єднання двох житомирських дитячо-юнацьких спортивних шкіл в одну, яка буде знаходитися на вулиці Хлібній, біля стадіону «Спартак-Арена».

Питання розглядали на черговій сесії Житомирської міської ради 25 березня.

«В приміщенні ДЮСШ №1 поки що залишається шахова школа, приміщення для тренерсько-викладацького складу. Згодом шахова школа має переїхати в відремонтоване приміщення на вул.Київська, 9 і тоді стане питання використання приміщення на вул.Домбровського. На комісіях департамент освіти чітко зазначив своє бачення: коли стане таке питання, у них є пропозиція передати вивільнені приміщення школі №36, щоб вивільнити групові приміщення в дитячому садочку №21», - пояснила голова фракції ОПЗЖ Наталія Леонченко.

Голова фракції «Європейська Солідарність» Людмила Зубко зауважила, що приміщення на Домбровського знаходиться в аварійному стані і поставила під сумнів можливість його використання для навчання дітей.

Втім, депутати проголосували за рішення про припинення Дитячо-юнацької спортивної школи №1 шляхом приєднання до Дитячо-юнацької спортивної школи №2 – 34 голоси «за».

Нагадаємо, проєкт рішення сесії про об’єднання двох ДЮСШ «з метою підвищення якості освітніх послуг, що надаються громаді міста, створення належних та безпечних умов перебування дітей у навчальних закладах, задля подальшої економії та раціонального використання бюджетних коштів» був оприлюднений 25 січня 2021 року.

Як повідомляв Житомир.info, у порядку денному чергової сесії Житомирської міської ради, запланованої на 25 березня 2021 року, було 82 питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія ДЮСШ  
Матеріали по темі