Події

​У Житомирі двоє жінок орендували квартиру і надавали інтимні послуги, одній вже оголосили про підозру

25 March 2021, 10:38

Правоохоронці 24 березня оголосили про підозру 25-річній житомирянці в створенні та утриманні місця розпусти. Відтак їй може загрожувати покарання у вигляді штрафу або обмеження волі до 2 років. Досудове розслідування протиправної діяльності проводилось з грудня 2020 року.

Про це 15 березня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«У середині березня за відповідною ухвалою суду поліцейські провели санкціонований обшук в одній з квартир обласного центра, де надавались сексуальні послуги, за інформацією оперативників, двома жінками. Вказане житло вони винаймали. З квартири було вилучено ноутбук з вебкамерою, кілька десятків презервативів, блокноти з чорновими записами та інше. 24 березня після проведення необхідних слідчих дій на підставі зібраних доказів протиправної діяльності одній з жінок, 25-річній житомирянці, було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 302 (Створення або утримання місця розпусти) ККУ», – йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу або обмеження волі на термін до 2 років.

Нагадаємо, у листопада 2020 року у Тернополі поліція викрила бордель, у якому працювали дівчата з Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року Житомирі суд узяв під варту жінку, яка вербувала дівчат для відвертих зйомок, щодо сина-фотографа ведеться окреме провадження

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інтимні послуги поліція бордель підозра  
Матеріали по темі