Здоров'я

​Чуднівська лікарня за кошти НСЗУ купила рентгенівський томограф вартістю 10 млн грн

25 March 2021, 15:48

КНП “Чуднівська лікарня” Чуднівської міської ради Житомирської області 23 березня уклало договір з ТОВ “Аваком” на придбання рентгенівського томографа за 9,6 млн грн.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 24 березня ресурсі ProZorro.

За умовами договору, ТОВ “Аваком” має до 31 липня 2021 поставити додатково укомплектований рентгенівський комп'ютерний томограф ANATOM 32 Fit. Джерело фінансування - кошти НСЗУ.

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

ТОВ “Аваком” зареєстроване в Києві по вулиці Лугова, 9. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі фармацевтичними товарами, статутний капітал - 200 тис. грн. Власником фірми є Олександр Володимирович Голуб.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2021 КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської облради замовило 20 спецавтомобілів «швидкої допомоги» у ТОВ «Автоспецпром» вартістю 39,2 млн грн за кошти Національної служби здоров’я України. Це вже третя партія “швидких” закуплена без тендеру: 5 жовтня 2020 року Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підписав договір з ТОВ «Автоспецпром» на закупівлю 10 «швидких» за 19,6 млн грн, а 29 жовтня - ще один договір на закупівлю 10 спецавтомобілів “швидкої допомоги” з ТОВ “Автоспецпром” вартістю 19,6 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чуднів лікарня КТ томограф закупівля рентген НСЗУ 
Матеріали по темі