Події

Поліція в Житомирській області склала протокол на жінку, яка поїхала «платити за комуналку» і на 12 днів лишила дітей зі старенькою бабусею

26 March 2021, 11:53

Ювенальна поліція в Житомирській області склала протокол на жінку з Новоград-Волинського району, яка поїхала «платити за комуналку» і на 12 днів лишила дітей зі старенькою бабусею.

Про це 26 березня повідомили в Новоград-Волинському районному відділі поліції Житомирської області.

«Днями у Новоград-Волинському районі жінка залишила своїх дітей з бабусею похилого віку та поїхала платити за комунальні послуги. Жінка не з’являлася вдома 12 днів та дітьми не цікавилася, місце її перебування було невідоме. Про це правоохоронців повідомила служба у справах дітей. Згодом жінка повернулася додому, а правоохоронцям розповіла, що перебувала у свого знайомого. Працівники ювенальної превенції склали на жінку адміністративні матеріали за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП та направили їх до суду», - йдеться у повідомленні.

Загалом, з початку року Новоград-Волинські поліцейські виявили та задокументували понад 50 фактів неналежного виконання батьківських обов’язків.

«Працівники сектору ювенальної превенції відвідують сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, проводять з ними профілактичні бесіди та документують правопорушення. Всі матеріали направлено до суду для прийняття відповідних рішень», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2020 у Бердичеві поліція відреагувала на анонімне повідомлення про матір, яка не доглядає за маленькими двійнятами. Правоохоронці застали жінку в стані сильного сп’яніння, у неї виявили 3,91 проміле алкоголю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна поліція батьківскі права догляд за дитиною  
Матеріали по темі