Події

​Правоохоронці «накрили» два гральні заклади в Коростишеві та Радомишлі

27 March 2021, 11:07

У Житомирській області прокуратура та СБУ викрили нелегальний гральний бізнес у двох містах – Коростишеві та Радомишлі. Під час санкціонованих обшуків 26 березня з приміщень вилучили 35 комп’ютерів, інші техзасоби, гроші та чорнову бухгалтерію.

Про це 26 березня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Органи прокуратури Житомирської області спільно з Управлінням Служби безпеки в області продовжують протидіяти нелегальному гральному бізнесу. Так, 26.03.2021, Коростишівською окружною прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в області, у межах досудового розслідування за ч. 1 ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) проведено обшуки у місцях протиправної організації гральних закладів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, такі заклади, облаштовані, відповідно, у нежитловому приміщенні та п’ятиповерховому житловому будинку викрито у Радомишлі і Коростишеві.

Під час санкціонованих обшуків виявлено і вилучено загалом 35 комплектів комп’ютерної техніки, 15 флеш-накопичувачів, 8 жорстких дисків, систему відеонагляду, чорнові записи, грошові кошти тощо.

«Наразі проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, встановлюються особи, причетні до організації забороненої законом діяльності. Також вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська окружна прокуратура», - повідомили у прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, 24 березня 2021 у Бердичеві викрили два гральні заклади, які раніше вже закривали: у приміщеннях застали адміністраторів та відвідувачів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад гральний бізнес азартні ігри казино лотерея обшук Радомишль Коростишів  
Матеріали по темі