Здоров'я

Медики житомирської обласної лікарні вийшли на протест: вимагають звільнити директора

29 March 2021, 10:27

У Житомирі 29 березня працівники обласної лікарні влаштували акцію протесту. Кілька десятків медиків з плакатами зібрались в дворі лікарні і вимагають звільнення директора Богдана Леськіва.

Медпрацівники підписали звернення до міністра охорони здоров’я з вимогою змінити керівництво лікарні, провести фінансову і господарську перевірку медзакладу. Медики обурені, що немає ліків, засобів захисту, також кажуть, що через приниження з боку керівництва люди звільняються з роботи.

На акції медики зачитали звернення до МОЗ і керівництва області.

Подробиці дивіться згодом у сюжеті на нашому сайті

Нагадаємо, у квітні 2020 року у житомирській обласній лікарні проводили службову перевірку щодо забезпечення лікарів засобами захисту.

Як повідомляв Житомир.info, 29 листопада 2020 міністр охорони здоров’я Максим Степанов без попередження перевірив житомирські лікарні, які приймають хворих на коронавірус, і виявив «чимало проблемних питань» у роботі Житомирської обласної клінічної лікарні імені Гербачевського. Спеціальна комісія перевірила проблемні питання і прозвітувала про результати на засіданні робочої групи 14 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: протест мітинг медики обласна лікарня Леськів  
Матеріали по темі