Події

​Зарізав через ревнощі: 19-річний програміст з Житомира розповів подробиці вбивства дівчини у Львові

1 April 2021, 10:13

У Львові житомирянин пошматував 19-річну студентку з Дніпра. Другокурсницю шукали усім містом, але знайшли вже неживою. Виявилось, що напередодні вона разом із своїм хлопцем орендувала подобово квартиру. Тіло дівчини із 9 ножовими пораненнями у груди знайшла власниця оселі.

Про це йдеться в сюжеті «Надзвичайних новин».

Дівчина була відмінницею в університеті, за характером - тиха, спокійна і ввічлива. Її навіть не одразу пригадали у гуртожитку, де вона жила. Те, що у дівчини вже два роки тривав бурхливий роман із хлопцем, з яким вона познайомилася в інтернеті, ніхто й гадки не мав.

Для побачень хлопець приїжджав з Житомира, де працював програмістом. Пара винаймала квартиру подобово. Так сталося і цього разу: квартиру орендували на добу, а потім продовжили ще на день.

Що коїлось у квартирі, ніхто з сусідів не здогадувався і не чув жодного шуму.

Після вбивства хлопець втік з квартири, що розташовувалась на першому поверсі, через вікно, аби не потрапити в поле зору камер, які знаходились у під’їзді будинку.

Підозрюваного у вбивстві 19-річного програміста з Житомира затримали в одному з хостелів на Львівщині, далеко від місця злочину. Він зізнався у скоєному та розповів, що різав дівчину кухонним ножем. Мотив вбивства - ревнощі та побутові сварки.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня у Львові поліція затримала 19-річного хлопця з Житомирської області, причетного до вбивства студентки у Львові. Молоду дівчину розшукували кілька діб, допоки її тіло з кількома ножовими пораненнями в орендованій квартирі не знайшла власниця помешкання. За кілька годин правоохоронці встановили особу вбивці і розшукали його.

Житомир.info за матеріалами «Надзвичайних новин»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Львів студентка  
Матеріали по темі