Економіка

​За технагляд за реконструкцією корпусу тубдиспансеру Житомирської облради відповідатиме фірма, яка запропонувала найвищу ціну - 650 тис. грн

1 April 2021, 10:56

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації має намір підписати договір з ТОВ “Проект-Студія” на роботи по здійсненню технічного нагляду за реконструкцією корпусу обласного тубдиспансеру за 650,4 тис. грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

В умовах тендерної документації зазначається, що технічний нагляд ТОВ “Проект-Студія” виконуватиме за реконструкцією лікувального корпусу в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення за адресою: смт Гуйва, вул. Бердичівська, 64. Роботи мають бути виконані до 1 грудня 2022 року.

Очікувана вартість закупівлі становила 672,4 тис. грн. У результаті тендеру ціна знизилася на 3%. Але це завдяки первинній пропозиції "ТОВ “Проект-Студія”, бо під час самого аукціону фірма запропонованої ціни не змінювала.

Загалом участь у торгах взяло п'ять учасників: чотири дешевші пропозиції замовник відхилив. Зокрема пропозицію ТОВ “Інжинірингова компанія “Стратегія” відхилили через те, що учасником не виконано вимоги оголошення спрощеної закупівлі, а саме у листі-відгуку відсутня інформація стосовно наявності/відсутності судових позовів зазначеного договору.

29 березня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти угоду з ТОВ “Проект-Студія”.

ТОВ “Проект-Студія” заснована в 2008 році в Києві. Спеціалізується фірма на діяльності у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах, статутний капітал - 52,5 тис. грн. Власником фірми є Михайло Олександрович Тимченко.

За даними YouControl, цьогоріч фірма уклала лише один договір на 43,7 тис. грн з технічного нагляду з Національним історико-архітектурним музеєм “Київська фортеця”.

Нагадаємо, 22 січня 2021 департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на реконструкцію лікувального корпусу (дитяче відділення) в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення, з очікуваною вартістю 46,1 млн грн. 4 березня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти договір з ТОВ "УК "Комфорт-Буд" за 41, 7 тис. грн

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2020 року розпочався другий етап медичної реформи, зокрема, зміни стосувалися й протитуберкульозних закладів охорони здоров’я.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: технагляд реконструкція тубдиспансер ДРР тендер закупівля  
Матеріали по темі