Події

​У Коростені п’яний чоловік вдарив поліцейську, яка приїхала на виклик про вуличну бійку

1 April 2021, 12:10

У Коростені затримали чоловіка, який травмував поліцейську.

Про це 1 квітня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«31 березня до поліції надійшло повідомлення про бійку на вулиці райцентру. Для перевірки інформації виїхали інспектори групи реагування Коростенського районного управління. На місці події зачинщик сутички, перебуваючи у нетверезому стані, під час спілкування із поліцейськими раптово ударив в обличчя одну з них. Чоловіка затримано», - повідомили в поліції.

Подія сталася близько 15:25 по вулиці Карбишева у Коростені. Наряд поліцейських, які забезпечували реагування на повідомлення про порушення громадського порядку, прибули за вказаною адресою. Там група молоді вказала на чоловіка неподалік магазину, який поводив себе неадекватно та, за словами очевидців, кидався у бійку.

Поліцейські відвели молодика від натовпу та розпочали встановлення його особи. Під час спілкування чоловік раптово і безпричинно ударив поліцейську кулаком в обличчя. За таких обставин до дебошира застосували спецзасіб кайданки та доставили спочатку у медзаклад для освідування та надання допомоги через стан сп’яніння, а згодом - до управління поліції для встановлення усіх обставин правопорушення.

Відтак з’ясувалось, що чоловік – 31-річний житель м. Коростеня, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

У 29-річної поліцейської медики зафіксували забій та гематому.

«Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років», - йдеться у повідомленні поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2020 в Коростені в більярдному клубі дебошир побив поліцейського, який приїхав на виклик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень дебошир бійка поліція побиття  
Матеріали по темі