Влада

Житомирська міська рада оголосила конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю

2 April 2021, 10:30

Житомирська міська рада оголосила конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

Оголошення оприлюднене на сайті міської ради та надруковане в газеті «Теле Ехо».

«Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільне володіння державною мовою», - такі вимоги до кандидата на посаду.

Документи від претендентів приймаються до 30 квітня 2021 року.

Зазначимо, що управління по зв’язках з громадськістю хочуть перейменувати в управління інформаційної діяльності, промоції та зв’язків із громадськістю.

Нагадаємо, з 15 березня 2021 року Олександра Стежко звільнилася з посади начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради та повернулася на роботу в обласну раду.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2017 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про призначення Ольги Приходченко на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю «на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною Рибак А.В.». Згодом Приходченко пішла у декретну відпустку, а виконком Житомирської міської ради 16 січня 2020 року знову оголосив конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника), на конкурс подали документи семеро кандидатів. Олександра Стежко була призначена на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю 11 березня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада вакансія  
Матеріали по темі