Місто

​Мер Житомира розпорядився провести весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання

3 April 2021, 18:05

На території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади з 5 по 30 квітня проходитиме весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання.

Відповідне розпорядження про «Про весняний благоустрій та санітарне прибирання території громади» від 2 квітня опубліковане на сайті Житомирської міської ради.

«Провести в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді з 5 квітня до 30 квітня 2021 року весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання. 2. Затвердити штаб з організації та координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання територій згідно з додатком…», – йдеться у розпорядженні.


Скріншоти з розпорядження

У документів також рекомендують виконавчим органам, керівникам підприємств, організацій, установ, ГО, релігійним конфесіям, власникам житлових будинків, населенню, військовим частинам, дислокованим на території громади, привести у належний стан вулиці, прилеглі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок та водойм, парки, сквери, криниці, природні джерела, паркани, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, надані в користування земельні ділянки, бігборди, рекламні вивіски, щити для оголошень, інформаційні тумби, сітілайти, опори на вулицях громади, залучивши для цього наявні трудові та матеріально-технічні ресурси. А також за вказаний період необхідно впорядкувати кладовища, братські могили, військові поховання, пам'ятні місця.

При організації та проведенні весняного благоустрою мають бути дотримані протиепідемічні заходи та обмеження, які визначені нормативними актами на період карантину, пов’язаного із поширенням коронавірусної хворобиCOVID-19.

Нагадаємо, минулого року попри карантинні заборони, комунальники у Житомирі проводили весняний благоустрій – вийшли фарбувати колесовідбійник.

Як повідомляв Житомир.info, з 3 березня 2021 року вся територія Житомирської області – у червоній зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій прибирання Сухомлин  
Матеріали по темі