Місто

У Житомирі оголосили тендер з реставрації старого корпусу гімназії №23: очікувана вартість - 30,6 млн грн

5 April 2021, 12:29

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на ремонтно-реставраційні роботи будинку школи (літера «А-ІІ») гуманітарної гімназії № 23 ім. М.Й. Очерета. Очікувана вартість робіт - 30,6 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 1 квітня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації відремонтувати гімназію №23, що розташована в Житомирі по вулиці Б. Лятошинського, 14, підрядник має до 1 серпня 2022 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має розібрати надземні частини одно- і двоповерхових цегляних будівель без збереження придатних матеріалів та провести будівельні роботи, зокрема фундамент під перегородки, водостічну система, огорожу даху, перегородки і т.д. Також підрядник має провести роботи на горищі, встановити двері та вікна, облаштувати вентиляцію, внутрішній водопровід, внутрішню каналізацію, провести кабельне телебачення, облаштувати благоустрій та озеленити територію.

Управління капітального будівництва приймає тендерні пропозиції до 19 квітня, аукціон запланований на 20 квітня 2021 року.

Нагадаємо, 7 лютого 2020 року на сесії міської ради вирішили почати реконструкцію старого корпусу гуманітарної гімназії №23 – виділили 100 тис. грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації та визначили орієнтовний обсяг фінансування капітального ремонту перекриття будівлі старого корпусу міської гуманітарної гімназії №23 ім.М.Й.Очерета на вул. Лятошинського, 14 в сумі 1 млн 684 тис. грн. Для початку ремонту перекриття будівлі старого корпусу гімназії №23 збиралися виділити 1,5 млн грн.

На початку березня 2021 року депутати Житомирської міськради провели виїзне засідання гуманітарної комісії в гуманітарній гімназії №23.

Нагадаємо, 24 січня 2019 року в Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 імені М.Очерета в одному з класів обвалилася стеля. 7 лютого мер створив робочу групу, яка підтримала пропозицію будівництва нового корпусу для гімназії № 23. 30 липня того ж року мер Сергій Сухомлин висловлював сподівання, що роботи по будівництву нового корпусу гімназії №23 почнуться в другій половині вересня, а вже у вересні на сесії міської ради депутати затвердили суму, необхідну на будівництво нового навчального корпусу гімназії №23 (в т.ч. виготовлення ПКД) – 103 млн 323 тис. 412 грн. Перемогу на аукціоні з будівництва нового корпусу гімназії №23 тоді отримало «Фаворит ОТП», однак тендер 13 грудня 2019 року скасували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія №23 гуманітарна гімназія реконструкція ремонт будівництво тендер УКБ  
Матеріали по темі