Влада

​На посаду директора літературного музею є дві претендентки: екскерівник департаменту Житомирської ОДА та її підлегла

6 April 2021, 16:06

8 квітня у пресцентрі Житомирської обласної відбудеться засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради.

Про це 6 квітня повідомила пресслужба Житомирської облради.

Наразі на сайті облради є інформація про двох претендентів на посаду директора літературного музею:

Світлана Миколаївна Гресь, 1975 року народження, яка з 2014 року очолювала департамент сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА, після його реорганізації в 2019 працювала на посаді заступника директора департаменту культури, молоді та спорту – начальника управління культури та туризму. Наразі Світлана Гресь виконує обов’язки директора літературного музею.

Алла Іванівна Бондарчук, 1968 року народження, яка з 2018 року працює головним спеціалістом відділу культурно-мистецьких установ Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА. До цього 20 років працювала в Житомирському торговельно-економічному коледжі на посадах викладача-методиста та заступника директора з виховної роботи, а також за сумісництвом викладала у коледжі культури та мистецтв ім. Огієнка. За освітою – філолог, викладач психології, кінознавець, викладач основ кіномистецтва.

Скріншот з сайту облради

Нагадаємо, 17 лютого 2021 в Житомирській облраді оголосили повторний конкурс на заміщення посади директора літературного музею. 26 березня відбулось жеребкування і до конкурсної комісії на посаду директора літературного музею обрали представників громадських організацій: Наталію Чісліну, Вікторію Хромову та Тетяну Білоус - усі троє представляють ГО «Наживо».

На попередній конкурс заявки подали три претенденти: Світлана Соболевська – методист вищої категорії Інституту сучасного мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Віталій Єремєєв – ексдиректор Житомирського обласного літературного музею та Світлана Гресь – ексзаступниця директора департаменту культури, молоді та спорту ОДА, яка з 26 січня призначена в.о. директора музею. Але визначитись з переможцем конкурсна комісія не змогла.

Як повідомляв Житомир.info, обласний літературний музей знаходиться в центрі Житомира на вулиці Київській, експозиція там постійно змінюється.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс директор літературний музей Гресь  
Матеріали по темі