Фоторепортаж

​Який вигляд мають дитячі майданчики на Польовій у Житомирі. Фоторепортаж

6 April 2021, 16:28

Польова - спальний мікрорайон Житомира з великою кількістю багатоповерхівок і не меншою кількістю дитячих майданчиків. Якщо пройтися мікрорайоном між вулицями Селецька - Вітрука - Ціолковського - Космонавтів, то можна побачити, що у кожному дворі є дитячий майданчик. Іноді не один. Усі вони зовсім різні: нові та сучасні, “фірмові” та саморобні, пластикові, дерев’яні, металеві, старі та зовсім зруйновані.

Саме тут знаходиться один з найбільших дитячих майданчиків Житомира. Вночі 4 квітня тут сталася пожежа і згорів ігровий комплекс. Зранку 6 квітня тут вже працюють робітники, які демонтують конструкцію та підсипають пісок. У цей час тут багато родин з дітьми, які граються у пісочницях та катаються на гойдалках. Ігрові майданчики тут у гарному стані: чисті та прибрані.

За цим майданчиком стоїть старенький майданчик з дерев’яною гойдалкою і пісочницею. Хоча він простий, проте чистий. Такими є і більшість дитячих майданчиків у мікрорайоні - не нові, але досить доглянуті, чисті, відремонтовані та пофарбовані.

Проте, на Польовій можна зустріти і багато контрастів: на невеликій прибудинковій ділянці мешканці облаштували для своїх дітей ледь не “діснейленд” - з різноманітними ігровими комплексами, паровозиками, рахівницею і навіть декоративною криницею.

Натомість поряд у дворах догниває “радянська спадщина” - залишки металевих гірок, качелей, спортивних тренажерів, яким на вигляд не менше 30 років.

Є двори з поламаними гойдалками, порожніми пісочницями, а деякі ОСББ змогли для своїх дітей облаштувати ігровий майданчик за закритою територією. Тут велике різноманіття розваг, все доглянуте, дуже чисто та безпечно гратися дітям, бо судячи з таблички тут встановлено відеонагляд.

Який вигляд мають дитячі майданчики у дворах багатоповерхівок на Великій Бердичівській дивіться тут, у дворах від Замкової гори до вулиці Перемоги у Житомирі, дивіться тут, а який вигляд мають дитячі майданчики на Крошні - тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитячий майданчик Польова гойдалка  
Матеріали по темі