Влада

​Ректора Житомирського інституту нагородили відзнакою «За заслуги перед містом»

7 April 2021, 09:27

На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 7 квітня відзнаку «За заслуги перед містом» І ступеня отримав ректор Житомирського медичного інституту Віктор Шатило.

«Нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» І ступеня За багаторічну сумлінну працю та значний внесок в розвиток охорони здоров’я, високий професіоналізм ректора Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради Шатила Віктора», – оголосила рішення міської ради перший заступник міського голови Світлана Ольшанська перед початком засідання виконавчого комітету.

Віктор Шатило подякував за нагороду і розповів про досягнення інституту.

«Шановні колеги, я щиро вдячний за високу оцінку моєї праці. Ми старались і будемо старатися на благо і процвітання міста Житомира, щоб його знали не тільки в межах України, а й за кордоном. З 2008 року вперше в Україні в місті Житомирі була запроваджена підготовка медсестер з вищою освітою, магістрів. Це європейський світовий стандарт підготовки медсестер. В тому ж році ми заснували єдиний в Україні і в Житомирі журнал «Магістр медсестринства», який сьогодні має міжнародний код, як наукове видання. Я хотів би подарувати наші наукові досягнення членам виконкому і депутатам», – зазначив Віктор Шатило.

У порядку денному засідання виконавчого комітету 41 питання.

Як повідомляв Житомир.info, 3 березня 2021 року Житомирський виконком нагородив відзнакою «За заслуги перед містом» радника першого заступника голови Нафтогазу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шатило відзнака «За заслуги перед містом» медінститут  
Матеріали по темі