Влада

У мера Житомира з’явилася нова радниця, яка має 14 років стажу роботи на державній службі

7 April 2021, 17:23

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив на посаду радника міського голови Віру Рачковську-Долгих.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 5 квітня 2021 року.

«Призначити з 06 квітня 2021 року Рачковську-Долгих Віру Миколаївну на посаду радника Житомирського міського голови з 11 рангом посадової особи місцевого самоврядування та посадовим окладом згідно із штатним розписом. Встановити Рачковській-Долгих В.М. стаж служби в органах місцевого самоврядування 14 років 04 місяці 16 днів та надбавку за вислугу років в розмірі 20% до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг», - йдеться у документі.

Зазначимо, що 1 квітня цього року Віра Рачковська-Долгих подала декларацію кандидата на посаду, але посада, на яку вона претендує, не вказана. В декларації є інформація лише про нерухоме майно (дві земельні ділянки та житловий будинок), три транспортні засоби, які належать чоловіку, та п’ять фірм, де він є співзасновником. Інформація про доходи за 2020 рік, готівку чи кошти на банківських рахунках відсутня. В декларації за 2020 рік чоловіка, Ярослава Долгих, який з 2018 року працював в.о. директора державного підприємства «Коростишівський спиртовий комбінат», а зараз безробітний, крім зазначеного майна також вказана квартира в Житомирі, яка належить Долгих з 1999 року, та його готівкові кошти – 60 тис. доларів та 1 тис. євро.

Перед цим Віра Рачковська-Долгих оприлюднювала лише одну декларацію: 30 квітня 2017 року про майно та доходи за 2016 рік. На той час декларантка була начальником відділу забезпечення діяльності керівництва Житомирської облдержадміністрації.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2020 року Ярослав Долгих був довіреною особою кандидата в мери Житомира Сергія Сухомлина та балотувався до Житомирської обласної ради від партії «Пропозиція».

Як повідомляв Житомир.info, з 1 лютого 2021 року радником мер Житомира Сергія Сухомлина працює депутат Житомирської міської ради Олександр Черняхович (фракція партії «Пропозиція»), який до цього три роки був радником мера на громадських засадах

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: радник розпорядження Рачковська-Долгих  
Матеріали по темі