Влада

​Мер Житомира призначив свою радницю на посаду директора департаменту

8 April 2021, 16:00

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив на посаду директора департаменту економічного розвитку свою радницю – Вікторію Сичову.

Відповідне розпорядження міського голови №269 від 6 квітня 2021 «Про переведення Сичової В.М» оприлюднили на сайті мерії 8 квітня.

«Перевести з 08 квітня 2021 року Сичову Вікторію Миколаївну з посади помічника Житомирського міського голови на посаду директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради, як таку, що перебувала в кадровому резерві на цю посаду, з посадовим окладом згідно зі штатним розписом та присвоїти їй 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування», - йдеться у розпорядженні мера.



12 березня 2021 Вікторія Сичова оприлюднила щорічну декларацію, у якій зазначила, що упродовж попереднього 2020 року на посаді радника міського голови вона отримала 233 тис. 143 грн заробітної плати.

Скріншот з сайту міської ради

Нагадаємо, Вікторія Сичова була призначена на посаду радника Житомирського міського голови в листопаді 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня 2021 мер Житомира звільнив директора департаменту економічного розвитку Миколу Кострицю. Кількома днями раніше була звільнена і заступник директора цього ж департаменту Тетяна Зятікова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент економічного розвитку Сичова призначення посада радник  
Матеріали по темі