Події

​У Бердичеві під час спільного відпочинку побились двоє чоловіків, суперечка завершилась стріляниною

13 April 2021, 15:05

У Бердичеві ввечері 12 квітня стався конфлікт між місцевими жителями: після спільного застілля 54-річний чоловік приїхав додому до свого «опонента», викликав для розмови на вулицю і декілька разів вистрелив в нього з пістолета. Тієї ж ночі поліцейські розшукали причетного до правопорушення та затримали його. Розпочато розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«На місце події виїхали та працювали поліцейські слідчо-оперативної групи районного відділу. Правоохоронці оглянули територію, вилучили усі необхідні речові докази, у тому числі гільзи та гумові кулі, опитали очевидців події та травмованого. Усе вказувало на поранення 33-річного чоловіка з пневматичної зброї. Зі слів потерпілого, того ж дня, 12 квітня, він відпочивав за містом у компанії знайомих. У ході чаркування між ним та 54-річним бердичівлянином виник конфлікт, який переріс у бійку.

Після «з’ясування стосунків» усі учасники застілля роз’їхалися. Проте близько 22 години до 33-річного чоловіка зателефонував його нещодавній опонент та попросив вийти з дому «переговорити». Коли він вийшов на вулицю, то відчув постріли у свій бік і у результаті отримав травми руки та спини.

Тієї ж ночі поліцейські затримали причетного до правопорушення 54-річного бердичівлянина у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК поблизу його гаражного приміщення. У чоловіка вилучили ймовірне знаряддя правопорушення – пневматичний пістолет «Форт», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію слідчі Бердичівського районного відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України та нині триває досудове розслідування. Законодавством такі протиправні дії караються від виправних робіт до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня на Бориса Тена у Житомирі таксист зробив зауваження пішоходам, які йшли посеред дороги, а у відповідь отримав ножове поранення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина пістолет конфлікт Бердичів  
Матеріали по темі