Новини компаній

Як налаштувати кондиціонер на режим сну

14 April 2021, 12:11

Сучасні кондиціонери мають багато корисних функцій, серед яких зручний режим для роботи вночі Sleep-mode. Проте багато хто вагається, чи безпечно вмикати кондиціонування на ніч.

Насправді нічний режим не лише безпечний, але й корисний для сну, кажуть експерти. Про це детально ми поговорили з консультантами інтернет-магазину кліматичного устаткування “Рівне Комфорт”.

Чому залишати увімкнений кондиціонер під час сну безпечно

Відомо, що спати краще, коли повітря не пересушене та свіже. А вранці комфортніше прокидатися у вже прогрітому приміщенні. Все, що потрібно для цього зробити — купити кондиціонер Рівне, бо сучасна кліматична техніка має опцію Sleep-mode, за допомогою якої вночі режими регулюються самостійно. Людині не потрібно прокидатися, щоб налаштувати тепліше повітря зранку чи вручну регулювати потужність його подачі вночі. Все це запрограмовано у режимі Sleep.

Такі кондиціонери можуть працювати хоч цілодобово. Просто вночі потужність роботи менша, отже нічний режим, крім того, що гарантує ідеальні температурні умови для сну, які налаштовуються без втручання людини, ще й економічно вигідний.

“Система автоматичного контролю підтримує у приміщенні комфортну температуру, завдяки чому ви швидко засинаєте та прокидаєтеся свіжим та відпочилим”, — розповіли у “Рівне Комфорт”, фахівці якої готові встановити кондиціонер у вашому будинку, квартирі чи офісі та запустити кліматичне обладнання в експлуатацію.

Як працює кондиціонер вночі

Якщо ви плануєте купити настінний кондиціонер зі спеціальним “нічним режимом”, зауважте: на його пульті є кнопка таймеру. Користувач може запрограмувати час сну та пробудження, а також налаштувати бажану денну температуру. Вночі система знизить температуру повітря на кілька градусів автоматично для комфортного сну.

Такий самий принцип роботи, коли кондиціонер працює у режимі обігріву. Вночі він скидатиме 0,5-1 градус щогодини протягом 2-3 годин. На режимі Sleep прилад працює тихіше: лопаті не так інтенсивно крутяться. Тож зайвий шум не заважатиме міцно спати.

Технічні характеристики

Кондиціонери зі Sleep-mode можуть відрізнятися за характеристиками. Наприклад, в cooper&hunter таку опцію мають прилади різної цінової категорії: від бюджетних малопотужних моделей, вартістю до 10 тисяч гривень, до преміальних, що більш як в 4 рази дорожчі. Просто останні мають більшу продуктивність, додаткові опції, гарний дизайн, відмінний від білого колір внутрішнього блоку та розраховані на більшу площу кімнати.

Як бачите, “нічний режим” не є основним фактором, що значно здорожує техніку, і нічого складного у налаштуванні кондиціонеру для роботи під час сну немає. Просто довірте свій сон розумній кліматичній техніці.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кондиціонер режим сну  
Матеріали по темі