Місто

ЖК «Мистецькі ворота» - на фінішній прямій!

15 April 2021, 09:26

Створення красивих речей є одним з прагнень мистецтва. Сучасний житловий комплекс з промовистою назвою «Мистецькі ворота» - яскравий, барвистий. Створений для людей, які цінують справжню естетику. Його монолітні корпуси оформлені в сучасному стилі: проста геометрія, строгі лінії фасадів, велика кількість скла. При їх облицюванні використовується вентильований фасад, стійкий до різних погодних впливів та має тривалі експлуатаційні терміни.

ЖК «Мистецькі ворота» зводиться компанією, що впевнено закріпилася на ринку нерухомості Житомира та зарекомендувала себе як надійного забудовника. Історія успіху якого почалася 4,5 роки тому з житлового комплексу «Полісся» та «Перлини Корбутівки». На стадії будівництва житловий квартал «Grand City Dombrovskyi». За цей період компанією здано в експлуатацію та повністю реалізовано 10 секцій по 10 та 12 поверхів.

На сьогодні будівництво ЖК «Мистецькі ворота» на кінцевій стадії (90% готовності), підведено всі комунікації і вже через три місяці планується повна готовність та передача мешканцям квартир. А це означає, що немає ніяких ризиків при купівлі квартири.

Технологія будівництва – монолітно-каркасна, що славиться надійністю та довговічністю. Житловий фонд комплексу досить різноманітний, покупцям ЖК «Мистецькі ворота» запропоновані квартири вільного планування площею від 54 м2 до 78 м2.

Локація ЖК «Мистецькі ворота» відповідає вимогам сучасної людини та забезпечує високий рівень мобільності. Комплекс розташований в розвиненому районі міста, по сусідству з культурними, розважальними та торгівельними об'єктами. Перший поверх новобудови займуть комерційні приміщення. Тут очікується відкриття магазинів, аптек, салонів краси та інших корисних об’єктів крокової доступності. А саме для тих, хто планував розвивати свій бізнес у житловому масиві, є гарна пропозиція - комерційне приміщення площею 73,98м2.

Мистецькі ворота – проєкт, що об’єднує повсякденність та мистецтво, яке буде надихати, сповнювати настроєм та творчими емоціями , яких так бракує в бурхливому і динамічному ритмі сучасного життя.


Нерухомість в ЖК «Мистецькі ворота» - це вигідна інвестиція у ваше майбутнє.

З цінами на квартири та нежитлові приміщення можна ознайомитись в центрі продажу за адресою: вул. Київська, 104. Тел.– (097) 44 66 777.

ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мистецькі ворота ЖК  
Матеріали по темі