Події

Жителі приміського селища знайшли у річці автомобіль, який був викрадений у житомирянина кілька діб тому

15 April 2021, 15:36

П’ять діб тому, 10 квітня, у житомирянина викрали автомобіль. Через кілька днів, 15 квітня, жителі приміського селища випадково натрапили на автівку, що «плавала» у річці. Виявилося, що це і є викрадений Citroen. Тепер правоохоронці з’ясовують, як він там опинився.

Про це 15 квітня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«10 квітня з господарського приміщення, належного жителю обласного центру, зникли майно та автомобіль Citroen Berlingo. 15 квітня транспортний засіб виявили у водоймі поблизу смт Новогуйвинського. Нині поліцейські встановлюють осіб, причетних до події та всі її обставин», – йдеться у повідомленні.

Днями до Житомирського РУ поліції надійшло повідомлення про крадіжку з гаража. Окрім інших речей, з приміщення зник несправний автомобіль Citroen Berlingo. Правоохоронці розпочали низку заходів для встановлення осіб, причетних до правопорушення.

А вранці 15 квітня жителі смт Новогуйвинського помітили у місцевій річці дах транспортного засобу, що виднівся з води. Про знахідку вони й повідомили до поліції.

Після підняття автомобіля на берег, яке провели працівники УДСНС, з’ясувалось, що це Citroen, зниклий з гаража житомирянина кілька днів тому. У салоні автомобіля, на щастя, нікого не було.

Тож нині поліцейські у рамках кримінального провадження встановлюють осіб, причетних до події, а також причину утоплення транспортного засобу.


Відео з сайту ГУНП

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2020 року в місті Олевськ Житомирської області рятувальники діставали автомобіль, який плавав у річці. З’ясувалося, що автомобіль сам заїхав у воду, бо водійка не поставила на «ручник».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль річка  
Матеріали по темі