Події

У Житомирі патрульним «здали» п’яного водія ВАЗ, порушника копи знайшли на Східній

16 April 2021, 20:37

На вулиці Східній у Житомирі 16 квітня патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння. Інформацію про нетверезого керманича правоохоронці отримали на службовий планшет.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні патрульним на службовий планшет надійшло повідомлення, що вулицями міста рухається автомобіль ВАЗ зеленого кольору, за кермом якого знаходиться водій з ознаками сп'яніння. На вулиці Східна патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ, що підпадав під орієнтування», – йдеться у повідомленні.

Спілкуючись з водієм транспортного засобу, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння в установленому законом порядку водій відмовився в присутності двох свідків. Патрульні поліцейські склали на водія протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) КУпАП.

«Оскільки водій неодноразово повідомляв патрульним, що має намір продовжувати рух, інспектори здійснили евакуацію автомобіля на майданчик тимчасово затриманих транспортних засобів», – інформують у патрульній поліції.

Відео патрульної поліції Житомирської області

Нагадаємо, 15 квітня 2021 року в селі Сінгури Житомирського району п’яний водій на Toyota Sienna в’їхав у паркан приватної забудови.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2021 року на вулиці Професора Кравченка у Житомирі автомобіль Chery Amulet, за кермом якого була водійка з ознаками сп’яніння, в’їхав у ЗАЗ, а потім у паркан поліклініки МВС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: п’яний водій водій патрульний ПДР  
Матеріали по темі