Влада

Житомирська облрада збирається знову розглянути питання про виділення ГО ще 1,4 тис. га мисливських угідь

19 April 2021, 12:14

Житомирська обласна рада збирається розглянути питання про додаткове надання у користування мисливських угідь Малинській районній громадській організації«Товариство мисливців та рибалок».

Відповідний проєкт рішення сесії 19 квітня оприлюднений на сайті облради.

«Надати додатково у користування Малинській районній громадській організації «Товариство мисливців та рибалок» мисливські угіддя площею 1408,07 га на території Коростенського району, згідно з додатком, визначивши загальну площу мисливських угідь 5069,07 га та строк користування 25 років», - йдеться у проєкті рішення.

Із загальної площі запропонованих до виділення мисливських угідь 217,87 га – це невитребувані паї, 434,04 га – землі запасу.


Нагадаємо, питання виділення 1408,07 га районній ГО «Товариство мисливців та рибалок» розглядали на останній сесії Житомирської обласної ради сьомого скликання, яка проходила 8 жовтня 2020 року: депутати вирішили відхилити відповідний проєкт рішення, потім голова облради двічі ставив на голосування повернутися до розгляду питання, але пропозиції не набрали необхідної кількості голосів.


Скріншот з протоколу сесії

Як повідомляв Житомир.info, депутати Житомирської облради планували зібратися на сесію 11 березня 2021 року, але через запровадження червоної зони в Житомирській області проведення сесії облради відтермінували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада земля ГО мисливські угіддя  
Матеріали по темі