Події

У житомирській лікарні помер 20-річний хлопець, який вистрелив у себе, ДБР проводить розслідування дій патрульних

20 April 2021, 11:16

Хлопець, який у Житомирі на вул.Корольова 17 квітня під час затримання вистрелив у себе, в ніч з 19 на 20 квітня помер у лікарні.

Про це Житомир.info стало відомо з власних джерел. Хлопець – житомирянин 2001 року народження, у березні йому виповнилося 20 років.

Редакція також звернувся за коментарем до патрульної поліції Житомирської області щодо перевірки обставин події.

«В управлінні патрульної поліції розпочата службова перевірка обставин зазначеної події», - сказав у коментарі Житомир.info пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Він також підтвердив, що територіальне управління ДБР проводить розслідувань дій патрульних.

Нагадаємо, ввечері 17 квітня 2021 року пресслужба патрульної поліції області оприлюднила інформацію, що близько 15-ї години екіпаж патрульної поліції обстежував вулицю Корольова та помітив громадянина, схожого за описом на чоловіка, який на вулиці Київське шосе вчиняв хуліганські дії. На законну вимогу патрульних зупинитись чоловік не відреагував і почав утікати, під час переслідування він дістав з кишені пістолет та здійснив два постріли, чим спричинив собі поранення долоні та обличчя.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року до суду передали справу колишнього керівника підрозділу патрульної поліції, який у грудні 2019 скоїв смертельну ДТП в Чуднові та залишив потерпілого без допомоги. ДБР, яке проводило розслідування, зазначали, що поліцейський не визнавав своєї вини і стверджував, що не був за кермом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пістолет патрульна поліція поранення смерть  
Матеріали по темі