Здоров'я

​Курс реабілітації після COVID-19 в медичному центрі «Відновлення»

20 April 2021, 13:18

Близько 20% людей, які хворіли на ковід, стикнулися з тяжким перебігом хвороби. Навіть тоді, коли хвороба відступила, шлях до остаточного одужання ще довгий. Вірусна інфекція призводить до виснаження імунітету, вражає легені, серцево-судинну систему, систему травлення і навіть нервову систему, тож організму обов'язково потрібна реабілітація.

«Тим, хто зазнав важкого або середньої важкості перебігу хвороби потрібна обов’язкова фізична та легенева реабілітація для входження в нормальне, «до вірусне» життя. На основі передових технологій компанії BTL суперіндуктивної системи, новітніх розробок науковців, які займаються проблемою ковіду та реабілітації після нього, досвіду закордонних колег, наші фахівці розробили програму дихальної реабілітації після COVID-19. Ця програма повністю зменшує наслідки перенесеного захворювання та поліпшує здоров’я», - розповідає Олег Нікітенко, директор медичного центру «Відновлення».

Відновлювальна терапія в комплексі з лікувальними заходами вкрай важлива для зміцнення здоров'я і поліпшення психологічного стану. Адже відтепер, після складного подолання хвороби, потрібно стежити з особливою уважністю за серцем, судинами, легенями, за станом здоров’я в цілому. Крім того, існують деякі обмеження на заняття спортом, наприклад.

Програма не потребує цілодобового стаціонару, однак включає перелік необхідних процедур та маніпуляцій. Більше того, для кожного пацієнта це індивідуальна програма, з урахуванням особливостей організму, ступеню тяжкості перебігу хвороби, загального анамнезу.

Медичний центр «Відновлення» оснащений легеневою технологією БТЛ: суперіндуктивною системою – передовою технологією, що використовує електромагнітне поле високої інтенсивності, індукуючи інтенсивне, але м'яке скорочення дихальних м'язів. Метою легеневої реабілітації за допомогою суперіндуктивна система є зміцнення діафрагми, міжреберних м’язів та покращення кровообігу в грудині.

Інноваційна програма центру передбачає комплекс реабілітаційних процедур під постійним наглядом та супроводом лікаря терапевта кардіолога:

ЕКГ;

УЗД серця та інших внутрішніх органів;

Корекція артеріального тиску;

Розбір харчування+дієта;

Курс високо інтенсивної магнітотерапії;

Курс медичного масажу;

ЛФК;

Курс медикаментозної терапії (при потребі).

Реабілітаційна програма в медичному центрі «Відновлення» допоможе впоратися з наслідками хвороби, поверне працездатність і позитивний настрій. А головне – допоможе якісно відновитися після COVID, щоб потім з великим запасом сил і натхненням повернути радість повноцінного життя.

Переглянути відео про програму реабілітації у нашому центрі можна тут.

Медичний центр «Відновлення» знаходиться за адресою: м.Житомир, вул. Любарська, 4, телефон центру 0800 305 860 https://vidnovlennya.center/


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення коронавірус COVID-19 реабілітація  
Матеріали по темі