Суспільство

Як замовити ліки онлайн в Житомирі та не платити за доставку

23 April 2021, 10:10

Безкоштовна доставка ліків від Сервісу Liki24.com

Як щодня замовляти необхідні медпрепарати і при цьому не витрачати час на їх пошук по місту? Використовуйте сервіс доставки ліків. Вам необхідні медпрепарати, а в аптечці нічого немає крім зеленки і лейкопластира? Чи, можливо, ви не можете вийти з дому? Доставка ліків додому - це чудовий спосіб вирішити питання нестачі необхідних пігулок чи ін'єкцій. На щастя, в Житомирі доставка ліків можлива завдяки послугам Liki24.com - сервісу, мета якого допомогти швидко і зручно відшукати та придбати препарати за вигідними цінами.

Ви також маєте можливість замовити медпрепарати з тих аптек, що ближчі до вашого дому. Таким чином ви отримуєте необхідні препарати або товари першої необхідності ще швидше. Наш сервіс це перевірений спосіб дістати в Житомирі доступні ліки, тести на коронавірус та предмети особистої гігієни.

Більше того, користуючись нашим сервісом, клієнти можуть зробити свою отримання замовлення безкоштовним! Для цього слід перейти на сторінку “Пропозиції з безкоштовною доставкою”, переглянути доступні акційні товари і додати до переліку покупок один з них. Окрім вказаних тут пропозицій ви можете знайти на сайті й інші акційні товари. Обравши пропозицію з позначкою “Безкоштовна доставка” ви економите на послугах кур'єра і пошти, а значить і на всій покупці!

Які види доставки ліків пропонують Liki24.com в Житомирі

Ви займаєтеся кар'єрою, навчаєтесь, сидите з дітьми і робите купу інших важливих справ. Постійна нестача часу часто змушує нас жертвувати відпочинком і спілкуванням з близькими людьми. Тому ми з радістю допоможемо знайти і купити медпрепарати без зайвих витрат часу та зусиль з вашого боку.

Сервіс liki24.com дозволяє замовляти препарати додому і вже набув популярності в Україні. Це й не дивно, адже ми економимо ваш час, надсилаючи їх поштою та за допомогою послуг кур'єра. Наразі ви можете обрати один з наступних способів:

  • термінове отримання покупки по Житомиру
  • доставка ліків по Україні Новою Поштою
  • обрати послуги Укрпошти незалежно від вашого регіону

Термінове отримання замовлення найзручніше в екстрених випадках. Вартість складатиме 79 гривень. Зауважте, що таким способом ви отримаєте медпрепарати в той же день, якщо замовили їх з 10.00 до 19.00. Якщо замовлення зроблене пізніше - воно прибуде до вас на наступний день. До 10.00 приймаються ранкові замовлення. Радіус пошуку ліків кур'єром по Житомиру - 3 км від вказаної адреси. Якщо необхідні препарати розкидані по різним аптекам, ми знайдемо їх для вас!

Отримання відправлення через Нову Пошту коштує від 79 гривень кур'єром, і від 59 гривень, якщо хочете забрати особисто з відділення. Строки отримання вантажу відповідають вказаним на офіційному сайті Нової пошти. Оплату можна здійснювати як банківською картою, так і готівкою.

При бажанні купити ліки онлайн з доставкою Укрпоштою, теж можна розплатитися і карткою, і готівкою. Отримання вантажу у відділенні коштуватиме від 45 гривень, а за вказаною адресою - 60 гривень. Укрпошта надає безкоштовну доставку згідно суми замовлення. Ця сума залежить від міста призначення. Для деяких великих населених пунктів на кшталт Житомира сума покупки повинна складати від 800 гривень. Для інших міст чи населених пунктів вказана сума - від 500 гривень. Якщо цікавить весь перелік міст, то його можна переглянути на нашому сайті.

Оскільки ми співпрацюємо із тисячами аптек по всій Україні, нам вдається подбати про вашу покупку незалежно від того, де знаходять необхідні вам товари. Обирайте найзручніший спосіб отримання покупок і заощаджуйте при цьому свій час, зусилля і кошти.

Як заробляти бонуси з сервісом liki24.com

Наразі окрім безкоштовної доставки ліків, наш сервіс пропонує також акцію Кешбек до 30%! До кінця травня в кожного клієнта є змога повернути собі частину коштів від покупок. Медпрепарати часом бувають недешеві, тому є шанс заощадити від десятків до сотень гривень!

Що для цього необхідно? Зайдіть на сторінку з акційними товарами, які йдуть з кешбеком. Такі товари, до речі, можуть трапитися користувачам сайту також і на інших сторінках. Ви одразу побачите суму коштів, які вам будуть повернуті на особистий рахунок на сайті у вигляді бонусних гривень. Це дуже зручно, бо накопичуючи бонусні кошти, можна витратити їх замість коштів з банківської карти при оформленні наступного замовлення.

Таким чином в Житомирі пошук ліків стає не лише швидким і зручним, але й ще більш економним. Гроші, повернуті кешбеком доступні для використання одразу після отримання замовлення. Щоб пересвідчитися в наявності отриманих бонусів, треба бути вже зареєстрованим на сайті. Саме зареєстровані користувачі мають доступ до власного Кабінету, де й відображаються бонусні кошти.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліки доставка  
Матеріали по темі