Події

Суд виніс вирок чоловікові, який у житомирському гуртожитку зґвалтував дівчинку: 12 років в’язниці та 500 тисяч моральної шкоди

23 April 2021, 16:45

Богунський районний суд м. Житомира виніс вирок чоловікові, який два роки тому зґвалтував маленьку дівчинку в одному з місцевих гуртожитків. За злочин його ув’язнили на 12 років. Також суд задовольнив позов потерпілих щодо стягнення з обвинуваченого 500 тис. грн моральної шкоди.

Вирок стосовно вказаної кримінальної справи Богунський районний суд виніс 19 квітня 2021 року. У Єдиному державному реєстрі судових рішень його оприлюднили 21 квітня.

Сам злочин був скоєний 13 березня 2019 року. Мешканець гуртожитку, уродженець Армізонського району Тюменської області РФ, побачив знайому йому малолітню дитину та в нього виник "злочинний умисел на вчинення дій сексуального характеру". Насильницькі дії щодо дівчинки чолов’яга скоїв у ванній кімнаті загального користування.

Скріншот з вироку Богунського районного суду м. Житомира від 19.04.2021

У судовому засіданні обвинувачений виклав свою версію подій, розповівши історію про те, як дівчинка просила у нього телефон, аби погратися. А після відмови, мовляв, почала виражати невдоволення. Чоловік стверджував, що дитину не ґвалтував, а вдарив.

Скріншот з вироку Богунського районного суду м. Житомира від 19.04.2021

Як усе відбувалося, у суді розповіла і постраждала дівчинка. Свої свідчення дав також законний представник потерпілої. Їхні покази різнилися з відомостями, викладеними обвинуваченим. І дівчинка, і її представник, й інші допитані прямо свідчили про розпусні дії з боку обвинуваченого. До того ж, один зі свідків розповів, що чоловік погрожував дитині, що вб`є маму і тата, якщо вона про все розповість.

Допитана в судовому засіданні лікар-гінеколог підтвердила, що «малолітня потерпіла зверталася 14.03.2019 до лікаря. При огляді останньої було виявлено ушкодження дівочої пліви, активна кровотеча, та виділення на момент огляду були відсутні».

Врешті, суд ухвалив призначити обвинуваченому покарання у виді 12 років позбавлення волі. Також з обвинуваченого стягнути 500 000 грн моральної шкоди.

Скріншот з вироку Богунського районного суду м. Житомира від 19.04.2021

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня 2019 року в одному з житомирських гуртожитків поліція затримала підозрюваного у сексуальному насильстві над 7-річною дівчинкою. Про 59-річного чоловіка, який зачинився із малолітньою у кімнаті, поліції повідомив його сусід. 15 березня Богунський районний суд м. Житомира обрав міру запобіжного заходу для підозрюваного: його взяли під варту без права внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зґвалтування суд вирок Богунський суд гуртожиток розбещення  
Матеріали по темі