Події

На околиці Житомира знайшли повішеним молодика, якого розшукували рідні та поліція

26 April 2021, 15:31

На вихідних, 24-25 квітня, жителі Житомирської області у соцмережах активно поширювали фото зниклого Сергія Бабія з проханням допомогти у його розшуку. Згодом з’явилася інформація, що молодого чоловіка знайшли мертвим.

26 квітня у пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що місце перебування молодика було невідомим ще з 14 квітня. А 25 квітня його знайшли повішеним на околиці Житомира.

«23 квітня до поліції звернулася жителька Новограда-Волинського, 1972 року народження, та сповістила про те, що 14 квітня безвісти зник її син, 1992 року народження. 25 квітня надійшло повідомлення про виявлення чоловіка на околиці обласного центру, усі обставини свідчили про самогубство шляхом повішання. На даний час у рамках кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті», – розповіла речниця ГУНП Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2021 року в полі у Новоград-Волинському районі Житомирської області знайшли тіло 57-річної місцевої жительки, яка зникла понад місяць тому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція повішання самогубство суїцид  
Матеріали по темі