Влада

Президент нагородив орденом житомирського ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС

27 April 2021, 09:27

Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами України учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Відповідний указ ввечері 26 квітня оприлюднений на сайті президента.

«За значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, виявлені самовідданість і високий професіоналізм, багаторічну плідну громадську діяльність та у зв'язку з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи», - зазначається у документі.

Серед 18 нагороджених є один представник Житомирської області: орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджений АНТОНЮК Леонід Олександрович – голова Добровільної асоціації працівників органів внутрішніх справ, системи охорони здоров'я, освіти і науки та інших категорій громадян Житомирської області, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи «Дзвони Чорнобиля».

Нагадаємо, Леонід Антонюк з 1996 по 2008 роки очолював головне управління МНС в Житомирській області, закінчив службу у званні генерал-майора служби цивільного захисту. В 2010 році балотувався в мери Житомира від Аграрної партії. В 2013 році був обраний головою громадської ради при Житомирській облдержадміністрації.

Сюжет про відзначення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи в Житомирі дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня 2018 року президент Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» III ступеня Віктора Развадовського – учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який на той час був народним депутатом, обраним від Чуднівського округу №67.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: указ нагородження ЧАЕС Антонюк ліквідатор  
Матеріали по темі