Суспільство

Укрзалізниця відновлює курсування поїздів без обмежень в усіх областях, крім Житомирської

27 April 2021, 14:58

Укрзалізниця відновлює курсування поїздів далекого сполучення у всіх областях України, крім Житомирської області.

Про це 27 квітня повідомила пресслужба Укрзалізниці.

«Укрзалізниця відновлює повноцінне курсування поїздів далекого сполучення, рух у яких був тимчасово обмежений через локдаун. Наразі карантинні обмеження — заборона висадки та посадки пасажирів — діють лише в Житомирській області», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі нагадують, що скасування та відновлення зупинок поїздів через карантинні обмеження здійснюються на основі рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На сайті Укрзалізниці розміщена актуальна інформація щодо руху поїздів та регіонів, де діють карантинні обмеження. У червоній зоні станом на 27 квітня перебувають Запорізька, Київська області та місто Київ, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Хмельницька, Харківська, Чернігівська та Житомирська області і лише в Житомирській області обмежено продаж квитків і висадку-посадку пасажирів.

Нагадаємо, 2 березня 2021 року Укрзалізниця припинила продаж квитків та ввела обмеження у роботі залізниці у Житомирській області. А третього березня вся територія Житомирської області була віднесена до червоної зони.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня на своїй сторінці у соцмережі головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що упродовж останнього тижня квітня п’ять областей і місто Київ мають вийти з «червоної зони», Житомирської області в переліку немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд Укрзалізниця карантин локдаун обмеження  
Матеріали по темі