Новини компаній

​СушиWok святкує десятиріччя та роздає подарунки своїм клієнтам

29 April 2021, 18:16

Навесні 2011 року ми відкрили двері першого магазину СушиWok - і саме тоді почався десятирічний шлях компанії від однієї торгової точки до великої мережі. За 10 років ми відкрили понад 700 магазинів, більш ніж в 310 містах і 5 країнах світу! СушиWok - мотивуючий приклад того, як творчий задум виріс у професійний міжнародний бізнес!

Наразі СушиWok- велика мережа магазинів китайської та японської кухні у форматі take-away (забери з собою). Асортимент налічує більше 40 смачних ролів, понад 20 вигідних наборів, понад 10 різновидностей воків, а ще бізнес-ланчі, супи, салати, закуски, десерти та напої. Також вегетаріанські та пісні страви, фітнес-бокси з підрахунком калорій, дитячі комбо з розмальовками та іграми! Таке різноманітне меню ідеальне для будь-яких обставин: ситний обід для молоді, затишна сімейна вечеря і навіть святковий стіл на роботі! А ще у СушиWok можна замовити суші додому з безкоштовною доставкою!

Традиційно, ми святкуємо свій день народження великою кількістю сюрпризів для усіх друзів, клієнтів і шанувальників бренду, тому раді повідомити про наступні акції та подарунки, які діють до 31 травня 2021 року:

  • Зробивши замовлення на самовиніс на суму 300 грн і більше, кожен отримує у подарунок рол Теріякі Чіз безкоштовно.
  • При замовленні від 400 грн. на самовиніс або на доставку, кожного чекають такі подарунки на вибір: або рисові чіпси та соус шеф 30 г безкоштовно, або напій Pepsi Black 0,5 л безкоштовно, або рол Теріякі Чіз за зниженою ціною 29 грн. замість 99 грн.
  • Кожну середу та четвер пропонуємо два акційних набори за спеціальною зниженою ціною: набір «Морський 1 кг» за 339 грн. замість 545 грн. (вигода 38%), набір «Велика риба 1,5 кг» за 499 грн. замість 788 грн. (вигода 37%).
  • При замовленні від 350 грн. доставка ролів та інших страв по Житомиру безкоштовна.

СушиWok часто влаштовує акції на суші у Житомирі та інші спеціальні пропозиції, щоб порадувати своїх гостей смачними стравами із свіжої риби та інших інгредієнтів! Запрошуємо замовити роли та оформити доставку або здійснити самовивіз свого замовлення із закладу, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 57. У теплу пору року до Ваших послуг працює літній майданчик, де можна відпочити та набратися сил, скоштувавши улюблені страви.

Ознайомитися з меню та зробити замовлення можна на нашому сайті.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суші СушиWok  
Матеріали по темі