Події

​У Житомирській області податківці «накрили» нелегальний пересувний пункт з дизельним пальним

30 April 2021, 17:27

Співробітники податкової міліції Житомирської області виявили черговий пункт нелегального зберігання та реалізації дизельного пального.

Про це 30 квітня повідомили на сторінці ДФС у Житомирській області у Facebook.

«Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області виявлено та нейтралізовано нелегальний пересувний пункт по реалізації дизельного пального. Незаконна мобільна станція дислокуаалась в одному з населених пунктів Житомирщини. Продукція сумнівної якості реалізовувалась дрібнооптовими партіями, за готівку, через мережу посередників та безпосередньо кінцевим споживачам, без будь-яких дозвільних документів, ліцензій та сертифікатів відповідності. В ході перевірки, з незаконного обігу вилучено заправно-розподільну станцію, ємності для зберігання паливно-мастильних матеріалів, автомобіль "Фольсваген", дизельне пальне - всього товаро-матеріальних цінностей на суму більше 400 тис.грн», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронцями складено адміністративний протокол за ч.1 ст.164 КУпАП України.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці лютого податківці «накрили» в Житомирській області ще одну нелегальну заправку, де продавали дизельне пальне без дозвільних документів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пальне станція податківці  
Матеріали по темі