Події

Дві ДТП з травмованими: у Житомирській області Audi вилетіла в кювет, а мотоцикл зіткнувся з Mitsubishi

3 May 2021, 11:46

На автодорозі в Попільнянській територіальній громаді Житомирської області 2 травня автомобіль Audi з’їхав у кювет, в ДТП травмувалася водійка.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22:40 год. на автодорозі Ходорків – Мохначка.

«Попередньо встановлено, що водійка автомобіля Audi, 43-річна киянка, рухаючись автошляхом, не впоралася з керуванням, унаслідок чого транспортний засіб з’їхав у кювет», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водійка отримала травми та була доставлена до місцевої лікарні для надання медичної допомоги.

А напередодні, близько 18:25 год. 1 травня, в селі Ушомир Коростенського району зіткнулися мотоцикл та легковик.

Так, за попередньою інформацією, 34-річний житель району, керуючи мотоциклом Lifan, зіткнувся з попутнім автомобілем Mitsubishi Outlander під керуванням 66-річного жителя Київської області, який здійснював поворот ліворуч.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримав водій двоколісника, його було доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває подальше встановлення обставин обох подій.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2021 року на трасі у Бердичівському районі Житомирської області «Москвич» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом. У результаті ДТП водій легковика отримав тяжкі травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл  
Матеріали по темі