Події

Троє парубків на прохання знайомої побили 32-річного жителя Житомирської області, чоловік не вижив

4 May 2021, 11:55

У Житомирській області поліція розслідує обставини смерті жителя села Турчинка. Тіло чоловіка з численними синцями і забоями 3 травня виявила співмешканка.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«3 травня до поліції надійшло повідомлення про смерть 32-річного чоловіка. На його тілі під час огляду експерти виявили численні гематоми та забої. У рамках відкритого кримінального провадження поліцейські встановили трьох парубків, які напередодні увечері побили чоловіка. Наразі призначено судово-медичне дослідження причин його смерті», – йдеться у повідомленні.

Померлого уранці знайшла у літній кухні домогосподарства співмешканка. Вона ж і повідомила до поліції про смерть чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Хорошівського відділення поліції. На тілі чоловіка, від голови до ніг, зафіксовано численні синці та забої.

Відтак поліцейські розпочали розслідування за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі призначили судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті чоловіка.

Водночас у ході першочергових дій поліцейські з’ясували, що наявні травми загиблий отримав напередодні увечері. Попередньо, троє парубків, віком від 15 до 24 років, на прохання знайомої, змовившись між собою, побили чоловіка. За їх словами, таким чином намагалися змусити його перестати зловживати спиртним та проявляти агресію до інших.

Відповідно до законодавства України за таке «виховання» визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня 2021 року в селі Поліське Коростенського району Житомирської області 31-річний чоловік убив співчаркувальника після спільного відпочинку в компанії інших місцевих жителів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття вбивство  
Матеріали по темі