Події

Очевидці виклали відео ДТП, де автомобіль на перехресті у Житомирі збив дитину на велосипеді

7 May 2021, 11:57

У Facebook виклали відео дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері 6 травня на регульованому перехресті вулиць Бориса Тена і Князів Острозьких у Житомирі.

Нагадаємо, за інформацією пресслужби патрульної поліції, автомобіля Volkswagen Bora сірого кольору здійснив наїзд на дитину, яка їхала на велосипеді.

На відео видно, що дівчина-підліток їде на велосипеді по вулиці Бориса Тена в напрямку вул.Хлібна, світлофор горить «зеленим», а Volkswagen, який рухався в зустрічному напрямку, повертає ліворуч з вул.Бориса Тена і збиває велосипедистку. З автівки виходять троє чоловіків, водій та один з пасажирів підходять до дівчинки та прибирають велосипед з дороги, а пасажир з заднього сидіння сідає за кермо та від’їжджає на узбіччя.

В коментарі Житомир.info 7 травня речниця ГУНП Алла Ващенко підтвердила факт ДТП, але сказала, що інформації про потерпілу та водія не має, бо слідчо-оперативна група на місце події не виїжджала.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 3 травня 2021 року на перехресті вулиць Великої Бердичівської і Гагаріна зіткнулися автомобіль ВАЗ та велосипедист. Водія двоколісника госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія велосипедист 
Матеріали по темі