Події

​У Бердичеві поліцейські та сусіди майже дві години вмовляли молодого чоловіка не стрибати з вікна 6 поверху

11 May 2021, 12:09

У Бердичеві 10 травня місцевий житель намагався вистрибнути з вікна 6-го поверху. Поліцейські завадили йому здійснити фатальні наміри. Наразі чоловіком опікуються медики.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 15-ї години на лінію «102» зателефонували стурбовані мешканці одного із багатоповерхових будинків м. Бердичева. Люди повідомили, що з 6-го поверху своєї квартири може вистрибнути чоловік. Для перевірки інформації на місце події прибули працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського районного відділу. Правоохоронці дійсно побачили на підвіконні молодого чоловіка, поведінка якого видавалась неадекватною ситуації. Про подію поліцейські сповістили колег, а також відповідні екстрені служби – медиків та рятувальників. Тим часом інспектори СРПП увійшли до помешкання чоловіка, двері в яке були відчинені. У квартирі, окрім господаря, нікого не було. Сам він верхи сидів на підвіконні і висловлював наміри стрибнути униз. З перших реплік розмови з чоловіком стало зрозуміло, що він знаходиться під дією сильнодіючих речовин», – йдеться у повідомленні.


Спільними силами поліцейські і мешканці сусідніх квартир врятували чоловіка від фатального кроку.

«Діяти слід було дуже акуратно, адже 25-річний молодий чоловік від якогось необережного руху міг елементарно випасти. Підійти до нього, зважаючи на неадекватний стан, теж було проблематично. Тож ми постійно розмовляли з ним, тим самим відволікаючи його від намірів. Загалом безперервне спілкування тривало до двох годин», - розповів начальник Бердичівського райвідділу поліції Олег Мельничук, який безпосередньо перебував у квартирі молодика.

Знадвору спеціальними засобами убезпечили його від падіння рятувальники. Далі господаря квартири передали під опіку лікарям «швидкої» для надання йому необхідної допомоги.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня на мосту в Житомирі патрульні врятували чоловіка від самогубства: силоміць перетягнули на інший бік перил

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство вікно Бердичів поліція  
Матеріали по темі