Новини компаній

Admixer Academy — джерело актуальної інформації та освіта у сфері діджитал-реклами

11 May 2021, 16:12

Сучасні digital-професії вимагають постійної актуалізації знань і навичок. Особливо це стосується сфери інтернет-реклами, де алгоритми та можливості платформ оновлюються кілька разів на рік. Не кажучи про поведінкові звички та запити аудиторії. Щоб досягти успіху в професії, потрібно стежити за трендами та постійно оновлювати свої знання. Тим більше для реалізації цієї мети існує цілий ряд можливостей: тематичні телеграм канали, блоги компаній та агенцій, спеціалізовані видання, а також освітні проєкти. Про один з них, а саме https://www.admixer.academy, ми розповімо докладніше.

Онлайн-навчання на базі експертизи

Admixer Academy — це освітня онлайн-платформа у сфері управління digital-рекламою, яка працює з серпня 2019 року. За цей час в ній пройшли навчання 6053 людини з 91 країни. Академія допомагає фахівцям освоїти актуальні технології, інструменти та практики, необхідні для досягнення результатів і просування кар'єри.

Академія створена на базі Admixer — продуктової adtech компанії, яка з 2008 року створює технології для ефективного управління programmatic-рекламою. Завдяки цьому, всі лектори в Академії — досвідчені професіонали та практики індустрії.

В Академії проводяться вебінари, конференції, лекції та курси, створюються індивідуальні програми корпоративного навчання. У бібліотеці освітніх матеріалів ви знайдете безплатні лекції та записи вебінарів, курси з діджитал-реклами та programmatic, лекції та курси від експертів і партнерів комітету стандартів IAB Ukraine, присвячені рекламі в соціальних мережах, проєктному менеджменту, медіабаїнгу, кіберспорту, стратегічному плануванню та іншим актуальним для ринку темам.

Актуальна інформація та освітні матеріали блогу

Окрім навчальних програм, Admixer Academy має свій блог, телеграм канал та ком'юніті студентів для нетворкінгу. Так, в телеграмі Академії регулярно публікують новини, анонси, статті та івенти, присвячені eLearning та digital.

Відвідавши блог Адміксер Академії ви вже зараз ознайомитеся з матеріалами, що присвячені таким темам: екосистема programmatic, платформи попиту DSP, retention-маркетинг, нативна реклама, Google Campaign Manager 360, RTB аукціони та SSP. Крім того, ви можете дізнатись, як скласти портрет цільової аудиторії, чим займається продакт-маркетолог, що потрібно для ефективного онлайн-навчання і які навички варто прокачати, перш ніж підписуватися на бажані курси.

Попри те, що блог з'явився менше ніж пів року тому, він активно розвивається та пропонує читачам інтерв'ю з експертами, відповіді на популярні питання про digital-рекламу, корисні добірки та багато іншого. Як знайти роботу мрії та підготуватися до співбесіди, що варто знати новачкам про піар, як працює воронка продажів — у блозі ви знайдете відповіді на безліч актуальних питань.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі