Події

​У Житомирі розшукували двох малолітніх дітей: один загубився в торговому центрі і поїхав автобусом додому, а інший заблукав у лікарні

12 May 2021, 10:20

У Житомирі 9 травня 9-річний хлопчик загубився в торгово-розважальному центрі і сам автобусом доїхав додому до сусіднього села. А 7-річний хлопчик загубився в медичному закладі, куди прийшов з мамою. Загалом за святкові вихідні правоохоронці розшукували чотирьох зниклих дітей.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«9 травня в обласному центрі у торговельно-розважальному комплексі загубився 9-річний житель одного із сіл Житомирського району. Повідомлення про це надійшло до поліції увечері. Правоохоронці з’ясували, що хлопчик перебував у місті зі своєю 14-річною сестрою. Раптом дівчинка втратила його з поля зору і знайти у великому приміщенні так і не змогла.

Поліцейські у пошуках малого обстежили навколишню територію і розіслали відповідні орієнтування для зовнішніх нарядів. Уже за годину про хлопчика, який вийшов з автобуса у своєму селі, колег сповістив дільничний офіцер поліції. Як з’ясувалось, спритник, не побачивши сестру, вирішив самостійно їхати додому. На щастя, він скористався правильним маршрутом», – йдеться у повідомленні.

У поліції повідомляють, що ще одного 7-річного хлопчика шукали у медичному закладі, куди на прийом до лікаря разом з дитиною прийшла його мати. Поки жінка була зайнята, дитина подалась подорожувати коридорами. Сполохана мати, не знайшовши сина, зателефонувала до поліції. Хлопчика швидко знайшли на території закладу, з ним усе гаразд.

«Також упродовж вихідних були повідомлення про залишення домівки 15-річною житомирянкою та 17-річним жителем одного із сіл Червоненської громади. Упродовж кількох годин місцеперебування і юначки, і юнака було встановлено» - розповіла начальниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого у Житомирі розшукали 8-річного хлопчика, який заблукав дорогою на Польову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина торговий центр поліція розшук  
Матеріали по темі