Події

​У Житомирі затриманий 18-річний дебошир у приміщенні поліції побив патрульного

12 May 2021, 13:20

У Житомирі затримали молодика за спричинення тілесного ушкодження поліцейському.

Про це 12 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталась уночі 12 травня у приміщенні Житомирського районного управління поліції. Молодий чоловік, якого правоохоронці доставили для оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення, повівся агресивно та вдарив патрульного поліцейського. Молодик затриманий. Розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

Близько 23.30 патрульні поліцейські прибули за викликом про дебош невідомого молодого чоловіка на одній з вулиць обласного центру. На зауваження правоохоронців молодик відповів лайкою та агресивною поведінкою. На вимогу поліцейських припинити хуліганські дії та проїхати з ними до поліцейського відділку для встановлення його особи та обставин правопорушення хлопець відреагував опором та злісною непокорою.

Відтак патрульні поліцейські застосували до парубка кайданки і таки доставили до Житомирського райуправління ГУНП. У службовому приміщенні під час оформлення адміністративних матеріалів відносно, як було з’ясовано, 18-річного житомирянина, у присутності його родичів молодик раптово ногою вдарив патрульного поліцейського. У правоохоронця діагностовано забої.

«За таких обставин агресивного парубка поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вказані обставини були належним чином задокументовані працівниками слідчо-оперативної групи. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. За чинним законодавством умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків караються обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 27 липня 2020 у житомирському кафе «Вишневий сад» Олександр Коцюбко побив двох патрульних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний поліція побиття травма насильство  
Матеріали по темі