Новини компаній

Фахівці компанії Redstone розповіли про знакові проєкти

13 May 2021, 16:59

Компанія Redstone займається розробкою сайтів для бізнесу понад 15 років. За цей термін команда створила понад 150 успішних проєктів для замовників, за які отримала 33 престижні премії.

Запорука успіху

Представники студії Redstone відзначають, що за роки співпраці з різними компаніями й продуктами, вони змогли вивести формулу ідеального сайту, яка складається з:

  • якісного веб-дизайну;
  • впорядкованої структури;
  • унікального, корисного для цільової аудиторії контенту;
  • ефективної пошукової оптимізації.

Компанія робить упор на сучасність і актуальність, при цьому уважно ставиться до всіх запитів замовника, що в результаті дозволяє створювати унікальні, якісні проєкти. В процесі розробки експерти з команди Redstone використовують HTML5, CSS3, Java і SVG технології, завдяки яким стає можливим втілення практично будь-яких ідей замовника.

Різноманітність продуктів

В Redstone можна замовити розробку різних сайтів:

  • лендінг;
  • промо-сайт;
  • інтернет-магазини;
  • мобільні додатки;
  • анімаційні та корпоративні ресурси.

На сайті компанії https://redstone.media/ можна ознайомитися з портфоліо і підібрати необхідний різновид сайту для конкретних завдань бізнесу. Крім розробки сайтів, команда Redstone займається створенням брендбуків і SEO / SMM просуванням, що дозволяє отримати повний спектр послуг для популяризації бізнесу в одному місці.

Значущі проєкти

У портфоліо вебстудії Redstone безліч відомих брендів, які представляють найрізноманітніші галузі бізнесу. Команда створила кілька сайтів для великих забудовників, таких як LEV Development, Ваш Дім і Тернопільбуд, розробила промо-сайти для вітчизняних виробників Galicia і Микулинецьке, а також запустила масу сайтів ресторанів з можливістю замовлення їжі з доставкою. Крім цього компанія Redstone співпрацювала з банком Львів, компанією Finhub, безліччю медичних установ і магазинів, створила винятковий сайт львівського океанаріуму і кілька мобільних додатків для різних завдань бізнесу.


Уміння вибудувати довірчі відносини з замовником в Redstone вважається одним з найважливіших, оскільки саме глибоке взаєморозуміння дозволяє створювати дійсно круті проєкти. Доказом високого рівня розуміння і сервісу стає багаторічна співпраця і теплі відгуки професіоналів, опубліковані на сайті Redstone.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Redstone  
Матеріали по темі